Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σημαντική επιτυχία για τον ΣΟΧΤ και τον τρικαλινό αθλητισμό

Ο τρικαλινός αθλητής Γιώργος Μαργαρίτης πήρε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ορειβατικού σκι που πραγματοποιείται στο Claut της Ιταλίας. Παρά το γεγονός ότι λόγω οικονομικών περικοπών της Ομοσπονδίας οι θέσεις πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και την εθνική ομάδα ήταν μόνο δύο, ο τρικαλινός αθλητής παρότι έπρεπε να συναγωνιστεί και αθλητές μεγαλύτερων κατηγοριών πήρε επάξια και μετά από πολύ ιδρώτα το πολυπόθητο εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Η σημαντική αυτή επιτυχία του Μαργαρίτη έρχεται να προστεθεί στη μακρόχρονη πρωταγωνιστική παρουσία αθλητών του Συλλόγου Ορειβασίας
 Χιονοδρομίας Ν. Τρικάλων στο συγκεκριμένο άθλημα και τον ελληνικό χειμερινό αθλητισμό γενικότερα. Για το συγκεκριμένο αθλητή, ο οποίος είναι φοιτητής του ΤΕΦΑΑ, είναι η δεύτερη φορά που εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνής αγώνες και τη φετινή χρονιά έχει προετοιμαστεί πολύ σκληρά για να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο αθλητής του ΣΟΧΤ ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία εφήβων θα πάρει μέρος το Σάββατο 19/2 στον αγώνα sprint,  την Δευτέρα  21/2 στον ατομικό αγώνα και την Τετάρτη 23/2 στον κάθετο.
Παράλληλα συνεχίζονται οι δραστηριότητες του συλλόγου με την διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης - Party την Πέμπτη 17/2 στις 9:30 το βράδυ στο χώρο του συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλου. Η παρουσία όλων των φίλων του συλλόγου είναι απαραίτητη για να ενισχυθεί η πολύπλευρη αθλητική και κοινωνική προσφορά του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου