Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ομόφωνη η εκλογή νέου Δ.Σ. στο ΚΕΝΑΚΑΠ

Με την ευχή όλων των παρισταμένων να συνεχίσει να αποτελεί το ΚΕΝΑΚΑΠ ένα χρήσιμο εργαλείο ανάπτυξης για το νομό μας και με τις παραινέσεις των περισσοτέρων ομιλητών να διατηρηθεί η ενότητα και ο αυτοδιοικητικός χαρακτήρας της εταιρείας, εξελέγη χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ανάπτυξης Καλαμπάκας – Πύλης.Νέος πρόεδρος, ως είθισται, εξελέγη ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημ.. Σακελλαρίου, Αντιπρόεδρος ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων. Κουφογάζος, Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Χρήστος Λάππας, Γραμματέας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βασ. Γιαγιάκος και μέλη ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Κ. Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας κ. Χρ. Σινάνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαμπάκας κ. Δημ. Κόττης και ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμπάκας κ. Κων. Φαμίσης.
Το νέο Δ.Σ., όπως γίνεται αντιληπρό, είναι πλέον 9μελές από 13μελές που ήταν πριν και αυτό διότι είναι λιγότεροι οι μέτοχοι της εταιρείας μετά την συνένωση των πρώην "καποδιστριακών" δήμων σε 4 "καλλικρατικούς" δήμους στο νομό μας.
Οι αποφάσεις για τον αριθμό των μελών του νέου Δ.Σ. αλλά και για τα πρόσωπα, που προτάθηκαν από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου, ελήφθησαν ομοφώνως, παρά τις κάποιες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην αρχή, κυρίως από την πλευρά του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Κουφογάζου που θεώρησε ότι η πρόταση του κ. Σακελλαρίου ενισχύει περισσότερο την αντιπροσώπευση του Δήμου Καλαμπάκας στο νέο Δ.Σ.
Τελικά μετά και από παρέμβαση και των κ. Λάππα και Οικονόμου που ανέφεραν ότι αφού ο Δήμος Καλαμπάκας έχει ποσοστό 44% πρέπει να έχει και ισχυρή πλειοψηφία, πείστηκε και συμφώνησε και αυτός με μια επισήμανση που ζήτησε να γραφεί στα πρακτικά, να υπάρχει δηλαδή πρόβλεψη και για εκλογή αναπληρωτών μελών του Δ.Σ. στην επόμενη συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου