Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συγχαρητήρια δημάρχου στον π. Θεόδωρο Παπανικολάου

Σε επιστολή του προς τον τρικαλινό ιερέα Θεόδωρο Παπανικολάου που τιμήθηκε πριν από λίγες ημέρες για το έργο του στο Μπορντώ της Γαλλίας, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρ. Λάππας μεταφέρει τα συγχαρητήρια του στον ίδιο και την οικογένειά του.  Οπως αναφέρει στην επιστολή του "Πατέρα Θεόδωρε, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η Δημοτική Αρχή και οι πολίτες του διευρυμένου Δήμου Τρικκαίων, πληροφορηθήκαμε την νέα τιμητική διάκριση που σας έγινε από την χώρα και τον Δήμο όπου εκπροσωπείτε επάξια την Ορθόδοξη Εκκλησία. Έναν Δήμο με τον
οποίο ο Δήμος μας συνδέεται με αδελφικούς δεσμούς. Αναφέρομαι στην παρασημοφόρησή σας με το χρυσό μετάλλιο του Ιππότη στην Εθνική Τάξη της Αξίας, εκ μέρους του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Διάκριση η οποία όπως πληροφορούμαι, για πρώτη φορά απονέμεται σε Ορθόδοξο Ιερέα στην Φίλη χώρα  Γαλλία.

Γνωρίζω πως η συγκεκριμένη ανώτερη διάκριση δεν είναι η πρώτη που  απονέμεται στο πρόσωπό σας ως αναγνώριση της πολυετούς  πνευματικής, ανθρωπιστικής και κοινωνικής  προσφοράς σας. Εύχομαι, η διάκριση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο για συνέχιση της πολυσχιδούς και άξιας πολλών επαίνων δραστηριότητας.
Μεταφέρω σε σας και την οικογένειά σας τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια. Παρακαλώ να μεταφέρετε στην «οικογένεια» των Ελλήνων Ομογενών του Μπορντώ τις ευχές μου για υγεία, προσωπική ευτυχία και συλλογικά επιτεύγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου