Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Διακοπή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μεσοχώρας «για λόγους ανταγωνιστικότητας»

Τη διακοπή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μεσοχώρας αποφάσισε «για λόγους ανταγωνιστικότητας» το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπως προκύπτει από την απάντηση που απέστειλε ο υφυπουργός κ. Σπ. Βούγιας, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη.
«Η ΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ), σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, είναι ο Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών σε».
 όλη τη χώρα. Ο ΕΛΤΑ ο οποίος λειτουργεί σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, σύμφωνα με τους κανόνες της οικονομίας, αναπτύσσει και υποστηρίζει το Ταχυδρομικό Δίκτυο με συγκεκριμένα κριτήρια […]. Αξιολογεί τα νέα δεδομένα και όπου απαιτείται, επαναπροσδιορίζει και επανασχεδιάζει τον τρόπο λειτουργίας του Ταχυδρομικού Δικτύου, στοχεύοντας πάντα στη βέλτιστη ταχυδρομική εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΛΤΑ εξετάζει τη δυνατότητα διακοπής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μεσοχώρας του ν. Τρικάλων, το οποίο παρουσιάζει ελάχιστη ταχυδρομική κίνηση και παράλληλα αρνητικό οικονομικό αποτέλεσμα κατά τα τελευταία χρόνια, διασφαλίζοντας ωστόσο απόλυτα την ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, ως Φορέας Παροχής Καθολικών Ταχυδρομικών Υπηρεσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου